Regisztráció

Az infoajka.hu weboldalra történő belépés, az oldalon történő böngészés minden látogatónk, olvasónk számára térítésmentesen és akadálytalanul rendelkezésre áll. Az oldal egyes szolgáltatásaihoz való hozzáférés, bizonyos tartalmak elérése azonban előzetes regisztrációhoz, illetve az oldalba való belépéshez kötött.

Csak regisztrált látogatóink számára érhetőek el a következő szolgáltatások:

  • apróhirdetések feltöltése
  • kisállat hirdetések feltöltése
  • nyereményjátékokon való részvétel
  • hozzászólás hírekhez, versenyekhez
  • szavazásokon való részvétel

Hogyan lehet regisztrálni?

A látogatóknak a regisztráció menüpontra kattintva van lehetősége regisztrálni.
Itt a következő adatok megadására van kötelezően szükség:
teljes név, felhasználónév, jelszó, e-mail cím, születési idő, nem.
Ezt követően van lehetőség a Cégregiszterbe történő regisztrációs igény jelzésére, hírlevélre, reklámlevélre feliratkozni illetve a regisztrációhoz szükség van az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Szabályzat elolvasására és elfogadására.
A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő emailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Hogyan lehet a felhasználói adataimat módosítani?

A felhasználó a jobb felső sarokban található profilom menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott személyes és egyéb adatok. A profilban van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, illetve hírlevélről, reklámlevélről való leíratkozásra, feliratkozásra.

Hogyan lehet az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?

A felhasználó fiókját és adatait a profilom menüpontban a profil törlése gombra kattintva lehet kezdeményezni. Ebben az esetben a rendszer a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat véglegesen és visszavonhatatlanul törölni fogja a rendszerből.
Figyelem! A regisztráció törlése esetén profiladataiddal együtt törlődnek feltöltött apróhirdetéseid, kisállathirdetéseid, valamint törlésre kerül profilod és adataid a nyereményjáték résztvevők közül is! Szavazataid megmaradnak, de profiladataid az oldalon működtetett szavazások adatai közül törlésre kerülnek.
A felhasználói adatok törlésének véglegesítése után a rendszer a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.


© Copyright InfoVárosok. Minden jog fenntartva. | Web Design & Arculat: Voov