Városlista
ma: 25 °C holnap: 29 °C
2016. május 27, péntek - Hella

Hírek

2012. Június 20. 15:00, szerda | Helyi sport
Forrás: infoajka

Eger | Két ajkai ökölvívónk ezüst éremmel tért haza

Eger | Két ajkai ökölvívónk ezüst éremmel tért haza

2012. május 31-tól június 2-ig került megrendezésre Egerben a 61. Bornemissza Gergely országos ökölvívó emlékverseny, mely rendezvényen serdülő és junior korcsoportban az ország 54 egyesüle-téből 248 versenyző vett részt

A Varkocs György Boxegyesületet Ajkáról 2 fiatal tehetséges ökölvívó képviselte: Szukics Dominik és Víg Roland, mindketten a serdülő korcsoportban 38,5 kg-ban indultak. Az indulók száma miatt a 38,5 kg-os súlycsoportban A és B csoportot csináltak. Az A csoportban indult Víg Roland, a B-ben pedig Szukics Dominik. Roland a selejtezőben 3 – 2, és az elődöntőben is 3 – 2-re nyert, de sajnos a döntőben 4 – 1 -re kikapott ellenfelétől, így 2. helyezést ért el.

Szukics Dominik a B csoportban előnyerőként indult. Az elődöntőben 3 – 2 arányban nyert, de sajnos a döntőben 3 – 2 -re alul maradt ellenfelével szemben, így 2. helyezett lett.

A két ajkai ökölvívó így ismét két ezüst éremmel tért haza erről az előkelő országos versenyről, s ezzel is gazdagítva Veszprém megye és Ajka Város hírnevét.

A sportolókat az egyesület vezetőedzője: Horváth Tibor készítette fel a versenyre. Az edzéseken segítséget nyújtott még: Bálint Gábor és Nyári Imre segédedzők.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Május 24. 21:55, kedd | Helyi sport

KEDVET CSINÁLTAK A GYENGÉBB LÖVŐK SZÁMÁRA IS - Párbajlövészet az ajkai lőtéren

Az Ajkai Technikai Tömegsport Egyesület párbajlövészet versenyt tartott a minap az egyesület lőterén.

2016. Május 16. 20:24, hétfő | Helyi sport

EGYÉNI CSÚCSAIKAT JAVÍTGATTÁK AZ ÚSZÓK - Országos Vidékbajnokság

A fotón balról-jobbra: Nyőgér Rebeka, Újvári Dorina, Szűcs Enikő

2016. Május 08. 15:23, vasárnap | Helyi sport

NYOLC ÉREM A GUMIASZTALOKRÓL - Ajkaiak megmutatták oroszlánkörmeiket

Három arany-, egy ezüst-, és négy bronzérem jutott az Ajkai Trampolin Sportegyesület gumiasztalosainak a Nyíregyházán megrendezett Diákolimpia országos döntőjében.