Városlista
ma: 1 °C holnap: 10 °C
2016. február 6, szombat - Dóra

Hírek

2012. Június 20. 15:00, szerda | Helyi sport
Forrás: infoajka

Eger | Két ajkai ökölvívónk ezüst éremmel tért haza

Eger | Két ajkai ökölvívónk ezüst éremmel tért haza

2012. május 31-tól június 2-ig került megrendezésre Egerben a 61. Bornemissza Gergely országos ökölvívó emlékverseny, mely rendezvényen serdülő és junior korcsoportban az ország 54 egyesüle-téből 248 versenyző vett részt

A Varkocs György Boxegyesületet Ajkáról 2 fiatal tehetséges ökölvívó képviselte: Szukics Dominik és Víg Roland, mindketten a serdülő korcsoportban 38,5 kg-ban indultak. Az indulók száma miatt a 38,5 kg-os súlycsoportban A és B csoportot csináltak. Az A csoportban indult Víg Roland, a B-ben pedig Szukics Dominik. Roland a selejtezőben 3 – 2, és az elődöntőben is 3 – 2-re nyert, de sajnos a döntőben 4 – 1 -re kikapott ellenfelétől, így 2. helyezést ért el.

Szukics Dominik a B csoportban előnyerőként indult. Az elődöntőben 3 – 2 arányban nyert, de sajnos a döntőben 3 – 2 -re alul maradt ellenfelével szemben, így 2. helyezett lett.

A két ajkai ökölvívó így ismét két ezüst éremmel tért haza erről az előkelő országos versenyről, s ezzel is gazdagítva Veszprém megye és Ajka Város hírnevét.

A sportolókat az egyesület vezetőedzője: Horváth Tibor készítette fel a versenyre. Az edzéseken segítséget nyújtott még: Bálint Gábor és Nyári Imre segédedzők.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Február 03. 20:23, szerda | Helyi sport

A LÁB MINDIG KÉZNÉL VAN - Megyei elsők a bánkis természetjárók

Káldi Géza közel négy évtizede azon fáradozik, hogy az emberekkel megismerteti és megszeretteti a természetet, hiszen ez a pozitív emberi tulajdonságok kifejlődését is elősegíti.

2016. Január 24. 18:46, vasárnap | Helyi sport

BARÁTI HANGULATBAN KEVERTÉK A LAPOKAT - Römi- és ultiverseny a Civil Házban

A Civil Házban hetedik alkalommal szervezték meg a hagyományos kártyás versenyt römi- és ulti kategóriában.

2016. Január 24. 09:53, vasárnap | Helyi sport

NYOLCADIK KUPÁN ÖTÖDIK HELYEZÉS - Leány Röplabda Kupa

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Ajkán a Borsos Miklós Leány Röplabda Kupát mini és szupermini korosztályokban.

2016. Január 23. 17:02, szombat | Helyi sport

KÉT AJKAI KARATÉS ELISMERÉSE

A Magyar Karate Szövetség évértékelő rendezvényén a harminc legjobb versenyző vette át a szakszövetség díjait. A SUN-DOME SE AJKA két kitűnő sportolóját is a legjobbak között ismerték el.