Városlista
ma: 25 °C holnap: 29 °C
2016. augusztus 26, péntek - Izsó

Hírek

2012. Június 20. 15:00, szerda | Helyi sport
Forrás: infoajka

Eger | Két ajkai ökölvívónk ezüst éremmel tért haza

Eger | Két ajkai ökölvívónk ezüst éremmel tért haza

2012. május 31-tól június 2-ig került megrendezésre Egerben a 61. Bornemissza Gergely országos ökölvívó emlékverseny, mely rendezvényen serdülő és junior korcsoportban az ország 54 egyesüle-téből 248 versenyző vett részt

A Varkocs György Boxegyesületet Ajkáról 2 fiatal tehetséges ökölvívó képviselte: Szukics Dominik és Víg Roland, mindketten a serdülő korcsoportban 38,5 kg-ban indultak. Az indulók száma miatt a 38,5 kg-os súlycsoportban A és B csoportot csináltak. Az A csoportban indult Víg Roland, a B-ben pedig Szukics Dominik. Roland a selejtezőben 3 – 2, és az elődöntőben is 3 – 2-re nyert, de sajnos a döntőben 4 – 1 -re kikapott ellenfelétől, így 2. helyezést ért el.

Szukics Dominik a B csoportban előnyerőként indult. Az elődöntőben 3 – 2 arányban nyert, de sajnos a döntőben 3 – 2 -re alul maradt ellenfelével szemben, így 2. helyezett lett.

A két ajkai ökölvívó így ismét két ezüst éremmel tért haza erről az előkelő országos versenyről, s ezzel is gazdagítva Veszprém megye és Ajka Város hírnevét.

A sportolókat az egyesület vezetőedzője: Horváth Tibor készítette fel a versenyre. Az edzéseken segítséget nyújtott még: Bálint Gábor és Nyári Imre segédedzők.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Augusztus 07. 11:22, vasárnap | Helyi sport

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE ÉPÍTKEZTEK ÉS ERŐSÖDTEK - Az Ajka Kristály sikeres éve

A tósokberéndi sporttelep régen nagy futball-csaták színhelye volt. Az Üveggyár és vendégként az Ajkai Bányász csapata játszott felejthetetlen, színvonalas mérkőzéseket.

2016. Július 31. 21:02, vasárnap | Helyi sport

SZERVÁTÜLTETETT „ATLÉTAKIRÁLY” EURÓPABAJNOKI ARANYA - Jánka Sándor három ezüstérmet is nyert

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Szervátültetettek és Művese-kezeltek Európa Bajnokságát, amely az európai szervátültetett és művese-kezelt társadalom legrangosabb sporteseménye.

2016. Július 28. 11:19, csütörtök | Helyi sport

RAPID SAKKBAJNOKSÁG CSABA ÁRPÁD EMLÉKÉRE - Kimagasló színvonalú rendezvény

(Balról jobbra):Csaba Mária családtag, támogató, Martini Balázs, Hardicsay Péter, Balogh Imre, Aczél Gergely, Varga Zoltán, dr. Csaba Árpád családtag, támogató.

2016. Július 28. 11:14, csütörtök | Helyi sport

Huszadszor rendezik meg a Cell-Cup nemzetközi kézilabda fesztivált

Huszonnyolc ország 167 csapatának részvételével rendezik meg a 20. Cell-Cup nemzetközi kézilabda fesztivált augusztus 7-13. között Veszprémben - jelentette be kedden a helyi városházán a verseny főszervezője.