Városlista
ma: 3 °C holnap: 4 °C
2015. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2012. Június 15. 16:56, péntek | Helyi
Forrás: VCZA

Bródy Imre Gimnázium | Élménydús utolsó nap

Bródy Imre Gimnázium | Élménydús utolsó nap

A Bródy Imre Gimnázium hagyományos módon az iskolaév utolsó tanítási napját felajánlja a diákseregnek, s engedi, sőt „követeli, hogy egy napra elszabaduljon a pokol”.

Ezt persze nem szó szerint kell érteni, ugyanis a szabadidős programok kavalkádja várja a tanulóifjúságot, akik kedvükre válogathatnak az ínycsiklandozó lehetőségekből. Ilyenkor a szokásos iskolai megkötöttségek nélkül ugyan, de természetesen a legnagyobb fegyelem mellett és tanári felügyelet alatt zajlanak a Bródy-nap eseményei. Idén is a Diákönkormányzat szervezésében került sor a várva-várt eseményre, ugyanis sikerült minden idők talán legfrenetikusabb iskolanapját összeállítani. Tölgyesi Katalin DÖK-segítő tanár vezényletével valamint a tanárok segítségével állt össze a június 15-i program: volt főzőverseny a gimi udvarán, a termekben lehetett teázni, sakkozni, kézműveskedni, filmet nézni, angolozni, a könyvtárban olvasókör és társasjátékok várták a szép számú érdeklődőt. Az iskolaujság utolsó számának megjelenését is erre a napra időzítették a tollforgatók, hiszen lapjukban már a nyárra (is) adtak ötleteket. Az Ő feladatuk volt az is, hogy korábban vállalt nemes kötelezettségüknek eleget téve megkoszorúzzák névadójuk emléktábláját is. A papírforma szerint a tanár-diák versenyeken volt a legnagyobb számú a részvétel és a leghangosabb a sportos-harcos „ellenfelek” nézőközönsége.
Briliáns szervezésű, vidáman és eseménydúsan pergő nap volt. Méltó befejezése a kemény hétköznapoknak.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. November 24. 22:38, kedd | Helyi

Diabetes Világnap Ajkán

A Diabetes Világnapját ünnepelte a Diabetes Klub Ajkán, november 24-én.

2015. November 22. 09:00, vasárnap | Helyi

CSODÁLATOS KÉPEK AZ ÉLETÜNKET TESZIK SZEBBÉ - Varga György festőművész kiállítása Ajkán

Amíg az ember egy festményt elkészít, és nem mutatja meg senkinek, addig a kép nem válik igazi értékké.

2015. November 19. 14:09, csütörtök | Helyi

Ajka - Óvodából lopott

Vádemelési javaslattal zártak le az ajkai rendőrök egy óvodában elkövetett lopás miatt indított nyomozást.

2015. November 18. 13:26, szerda | Helyi

Baleseti körkép

Az Ajkai Rendőrkapitányság illetékességi területén 2015. november 9. és 2015. november 15. közötti időszakban összesen hét közúti közlekedési baleset történt, mindegyik sérülés nélküli.