Városlista
ma: 18 °C holnap: 18 °C
2015. szeptember 4, péntek - Rozália

Hírek

2012. Július 04. 20:46, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Horgászverseny a katasztrófában nyújtott segítségért Devecserben

 Horgászverseny a katasztrófában nyújtott segítségért Devecserben

Horgászversenyt szervez szombaton Devecser azoknak a szervezeteknek és intézményeknek, amelyek a vörösiszap-katasztrófában segítséget nyújtottak a városnak.

Az idén második alkalommal megrendezendő horgászversenyre eddig több mint 20 csapat nevezett, a megmérettetés szombaton reggel kezdődik a várostól 4 kilométerre található Széki-tavi víztározónál - tájékoztatta Kovács László, a város alpolgármestere az MTI-t szerdán.
A rendezvényre négyfős csapatok nevezhettek, a résztvevők között több város, karitatív szervezet és támogató szerepel, de benevezett a katasztrófavédelem, a rendőrség és több minisztérium is.
A horgászversennyel azoknak szeretnénk köszönetet mondani, akik 2010. október 4. után itt voltak velünk a bajban, és segítségükkel erőt és hitet adtak a folytatáshoz - mondta Kovács László.
Hozzátette, hogy a meghívásos csapatverseny mellett a devecserieknek egyéni horgászversenyt rendeznek: gyermek, ifjúsági, és felnőtt kategóriában a legnagyobb és a legtöbb halat kifogó versenyzőket díjazzák.
A kifogott halakat a mérlegelés után vissza kell engedniük a horgászoknak, a versennyel párhuzamosan a 67 hektáros tó környékén gulyásparti, játszóház, és büfé várja a résztvevőket.
Az eseményt a devecseri önkormányzat a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen rendezi.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. Szepetember 04. 18:13, péntek | Helyi

A BÁNYÁSZ SZÍVÉBEN ÚJ BÁNYÁT NYIT

Hatvanöt éve mindig kivételes ünnep a bányásznap. Már tizenegyedik éve, hogy 139 évi bányászkodás után kijött az utolsó csille szén az ajkai bányákból.

2015. Szepetember 03. 09:08, csütörtök | Helyi

SZEPTEMEBERI HUMORSZILÁNKOK

2015. Szepetember 03. 09:05, csütörtök | Helyi

Ajka - Kiszáradástól mentették meg a rendőrök

Kiszáradástól mentettek meg a járőrök egy fedél nélküli férfit Ajkán, akit a náluk lévő ivóvízzel itattak a mentő kiérkezéséig.

2015. Szepetember 03. 08:49, csütörtök | Helyi

Biztonságban két keréken

Az Ajkai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési előadói közös programot szerveztek a BringAjka sportegyesülettel a kerékpáros közlekedési szabályok megismerése és betartása érdekében.