Városlista
ma: 16 °C holnap: 20 °C
2015. július 29, szerda - Márta

Hírek

2012. Július 04. 20:46, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Horgászverseny a katasztrófában nyújtott segítségért Devecserben

 Horgászverseny a katasztrófában nyújtott segítségért Devecserben

Horgászversenyt szervez szombaton Devecser azoknak a szervezeteknek és intézményeknek, amelyek a vörösiszap-katasztrófában segítséget nyújtottak a városnak.

Az idén második alkalommal megrendezendő horgászversenyre eddig több mint 20 csapat nevezett, a megmérettetés szombaton reggel kezdődik a várostól 4 kilométerre található Széki-tavi víztározónál - tájékoztatta Kovács László, a város alpolgármestere az MTI-t szerdán.
A rendezvényre négyfős csapatok nevezhettek, a résztvevők között több város, karitatív szervezet és támogató szerepel, de benevezett a katasztrófavédelem, a rendőrség és több minisztérium is.
A horgászversennyel azoknak szeretnénk köszönetet mondani, akik 2010. október 4. után itt voltak velünk a bajban, és segítségükkel erőt és hitet adtak a folytatáshoz - mondta Kovács László.
Hozzátette, hogy a meghívásos csapatverseny mellett a devecserieknek egyéni horgászversenyt rendeznek: gyermek, ifjúsági, és felnőtt kategóriában a legnagyobb és a legtöbb halat kifogó versenyzőket díjazzák.
A kifogott halakat a mérlegelés után vissza kell engedniük a horgászoknak, a versennyel párhuzamosan a 67 hektáros tó környékén gulyásparti, játszóház, és büfé várja a résztvevőket.
Az eseményt a devecseri önkormányzat a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen rendezi.

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2015. Július 26. 08:20, vasárnap | Helyi

KÉZI-TÁBOR 2015

Idén nyáron is sikeres kézilabda tábort szervezett a LE BELIER-KK AJKA.

2015. Július 25. 20:22, szombat | Helyi

RÁJA GYERMEKEI REMEKELTEK AZ ÚSZÓBAJNOKSÁGON

2015. Július 19. 22:01, vasárnap | Helyi

BENSŐSÉGES EMLÉKEZÉS NAGY LÁSZLÓ KÖLTŐRE

Nagy László költő 1925. július 17-én született Felsőiszkázon. Most lett volna 90 éves, de már 37 esztendeje nincs közöttünk.

2015. Július 19. 07:14, vasárnap | Helyi

FIGYELEM AZ IDŐSKORÚAKRA - Vetélkedtek a biztonságukért