Hírek

London 2012 - Magyar Zoltán: szerencse is kell a jó eredményhez

Feltöltve: 2012-08-05 11:37:42 Kategória: Sport Forrás: MTI
London 2012 - Magyar Zoltán: szerencse is kell a jó eredményhez

Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) elnöke szerint a jó gyakorlatok mellett szerencse is kell majd ahhoz, hogy a kétszeres világbajnok Berki Krisztián, valamint Hidvégi Vid jó eredményt érjen el délután a londoni olimpia lólengés-döntőjében.

"Mindkettőjüktől jó versenyzést várok, fontos, hogy jó napot fogjanak ki, bírják a terhelést és a légkört, hiszen 18 ezer angol szurkol majd a legnagyobb riválisnak, az angol Louis Smith-nek" - idézte a MATSZ délelőtti közleménye a versenyzőként lólengésben kétszeres ötkarikás bajnok sportvezetőt. "Az edzők és a szövetség is megtett mindent, Berkiék pedig felkészültek."
Berki és Hidvégi szombat délután már csak egy átmozgató edzésen vett részt. Kovács István vezetőedző szerint mindketten jó formában, fizikálisan és mentálisan is felkészülve várják a finálét.
"Nem szeretnék esélyeket latolgatni, annyit mondok, mindketten meg kell csinálják hibátlanul a gyakorlatukat, és akkor majd a bírók eldöntik, ez mire elég" - fogalmazott a szakvezető.
A lólengés döntője magyar idő szerint 16:40 órakor kezdődik. Berki ötödikként, Hidvégi harmadikként került a fináléba, előbbi 6.9-es, utóbbi 6.6-os kiindulópontú gyakorlatát mutatja majd be.
 

Véleményed van? Szólj hozzá!
Kapcsolódj be a párbeszédbe


További olvasnivaló a rovatban

Egyenes ágon az „A” Döntőbe!
Sport
2014-07-30 21:23:58

Egyenes ágon az „A” Döntőbe!

Új pálya új kihívás
Sport
2014-07-30 21:15:35

Új pálya új kihívás


© Copyright InfoVárosok. Minden jog fenntartva. | Web Design & Arculat: Voov