Hírek

Horgászverseny a katasztrófában nyújtott segítségért Devecserben

Feltöltve: 2012-07-04 20:46:27 Kategória: Helyi Forrás: MTI
Horgászversenyt szervez szombaton Devecser azoknak a szervezeteknek és intézményeknek, amelyek a vörösiszap-katasztrófában segítséget nyújtottak a városnak.
 Horgászverseny a katasztrófában nyújtott segítségért Devecserben

Az idén második alkalommal megrendezendő horgászversenyre eddig több mint 20 csapat nevezett, a megmérettetés szombaton reggel kezdődik a várostól 4 kilométerre található Széki-tavi víztározónál - tájékoztatta Kovács László, a város alpolgármestere az MTI-t szerdán.
A rendezvényre négyfős csapatok nevezhettek, a résztvevők között több város, karitatív szervezet és támogató szerepel, de benevezett a katasztrófavédelem, a rendőrség és több minisztérium is.
A horgászversennyel azoknak szeretnénk köszönetet mondani, akik 2010. október 4. után itt voltak velünk a bajban, és segítségükkel erőt és hitet adtak a folytatáshoz - mondta Kovács László.
Hozzátette, hogy a meghívásos csapatverseny mellett a devecserieknek egyéni horgászversenyt rendeznek: gyermek, ifjúsági, és felnőtt kategóriában a legnagyobb és a legtöbb halat kifogó versenyzőket díjazzák.
A kifogott halakat a mérlegelés után vissza kell engedniük a horgászoknak, a versennyel párhuzamosan a 67 hektáros tó környékén gulyásparti, játszóház, és büfé várja a résztvevőket.
Az eseményt a devecseri önkormányzat a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen rendezi.
 Véleményed van? Szólj hozzá!
Kapcsolódj be a párbeszédbe


További olvasnivaló a rovatban

Kirándulás Halimbán
Helyi
2015-06-29 08:08:48

Kirándulás Halimbán

ERDEI UTAKON FEKETE ISTVÁNNAL
Helyi
2015-06-28 18:17:35

ERDEI UTAKON FEKETE ISTVÁNNAL


© Copyright InfoVárosok. Minden jog fenntartva. | Web Design & Arculat: Voov